Hauger åpner lørdag 14. mai!

Postet av Golf den 9. Mai 2022

Da kan vi melde om at Hauger åpner banen lørdag 14. mai.

Minner om våre booking regler og hvordan man booker i vår løsning og i golfbox:

Booking av tagger:

Det skal alltid reserveres tagger i vår bookingløsning på https://tnbil.com/golf.php først. Du vil motta en bekreftelse, eventuelt at du står på venteliste. I mailen står det brukernavn og passord som du skal benytte for å booke starttid på den aktuelle banen. Dere skal kun benytte disse når dere booker starttid og ikke deres egne innlogginger i golfbox. Vi fikk flere tilbakemeldinger fra golfklubbene på enten no-show eller spillerens egne golfbox nr ble slettet rett før starttid. Det er ingen garanti for at banen er ledig på ønsket tidspunkt selv om du har reservert tagg i vår løsning

Regler for booking:

  • Det er 2 dagers karantene mellom hver booking. Det betyr at hvis man booker for eksempel mandag på Hauger, vil det ikke være mulig å booke ny tid igjen før på torsdag. Det er mulig å booke 7 dager frem i tid.
  • Er det ledige tagger samme dag man ønsker å spille, gjelder ikke karantenereglene. Send oss en mail på golf@telenor.no og oppgi hvor mange tagger og hvilken bane og deretter reserver spill i golfbox.
  • Du kan booke inntil 2 tagger pr booking som gjør at du kan ha med deg en ledsager.
  • Skal man ikke bruke reserverte tagger, så skal du alltid avbestille i vår bookingløsning og avbestille taggene i golfbox slik at andre som eventuelt står på venteliste får mulighet til å bruke disse.
  • Mislighold av regler kan medføre til utestengelse av booking i en periode

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.