Medlemsinfo

Postet av Golf den 14. Jun 2018

Hei golfere!


Sesongen har kommet godt i gang og vi får gode tilbakemeldinger på banene i år.

Både Asker golfklubb og Bærum golfklubb har hatt stor pågang fra alle kanter.

På Asker golfklubb har vi noen goder som vi håper medlemmene får koset seg med. Dette er blant annet kaffe i proshop, bøtte med baller før utslag og mulighet til å leie golfbil for 200,- tilknyttet spillertaggen. I tillegg kan vi benytte Asker golfklubb for VTG-kurs kostnadsfritt. Dette gjelder kun medlemmer av golfgruppa og tilhørende familie. 


Hos Bærum har vi muligheten til å trene så mye vi vil på drivingrangen, eneste kostnad er ballkort à 100,-. Her fås også kaffebong som kan brukes før eller etter runden i kafeen 2. etg.


Ballerud golf har vi treningsavtale på drivingrange 4 klipp pr.uke/medlem og redusert greenfee på banen. Husk å send mail til Golf@telenor.com slik at vi lettere kan holde oversikt! Vi må har dette for å vite hvor mye som er brukt. De kjører også hyppige kveldsøkter for en lav kostnad, det er sjelden store grupper så her er det meget god valuta for pengene!!

Meld på her: http://ballerud.no/aktiviteter...


Vi har også deltatt i VM for bedriftssport kategori golf i Frankrike. For å se resultater kan dere gå inn på http://www.wcsg2018.com/. Det vil komme flere anledninger hvor det vil være mulig å være med.


Klubbmesterskapet ble vi tvunget til å flytte tentativ dato 14.September. Årsaken var den krevende vinteren som skadet mye av banen hos Oslo Golfklubb. Mer info om denne kommer når vi nærmer oss.


Er det ellers noen spørsmål kan du sende inn en mail eller legge ved en kommentar her, så vil vi svare så raskt vi har en anledning.
Ellers happy Golfing!!Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.