Golfsesongen 2021

Postet av Golf den 15. Apr 2021


Kjære golfer!


Årets golfsesong nærmer seg med stormskritt. I år, som tidligere, er vi så heldige at vi har avtale med 2 forskjellige baner. Valget i år falt på Bærum GK og Hauger GK. Se eget avsnitt under for hvordan vi velger baner.

 

Bærum: https://bmgk.no/

Avtalen er ganske lik som tidligere. 4 tagger hver dag

  • Leie av golfbil til medlemspris (kr 300,- pr bil)
  • Fri bruk av rangeballer til kr 550,- (kortene hentes og betales i proshopen for de som ønsker)

Bærum håper på baneåpning i begynnelsen av mai.

 

Hauger: https://hauger-golfklubb.no/

Det er første gang vi har en avtale med Hauger.

  • 4 tagger hver dag
  • Leie av golfbil til medlemspris (kr 300,- pr bil)
  • I proshopen ligger det et ballkort som kan brukes til oppvarming før spill av de som har bestilt tagger. Ballkortet skal ikke brukes til trening. Det er viktig at ballkortet blir levert tilbake til proshopen rett etter bruk før man går ut på banen. Maks 1 kurv pr booket tagg.

Booking av tagger:

Det skal alltid reserveres tagger i vår bookingløsning på https://tnbil.com/golf.php først. Du vil motta en bekreftelse, eventuelt at du står på venteliste. I mailen står det brukernavn og passord som du skal benytte for å booke starttid på den aktuelle banen. Dere skal kun benytte disse når dere booker starttid og ikke deres egne innlogginger i golfbox. Vi fikk flere tilbakemeldinger fra golfklubbene på enten no-show eller spillerens egne golfbox nr ble slettet rett før starttid. Det er ingen garanti for at banen er ledig på ønsket tidspunkt selv om du har reservert tagg i vår løsning

Regler for booking:

  • Det er 2 dagers karantene mellom hver booking. Det betyr at hvis man booker for eksempel mandag på Hauger, vil det ikke være mulig å booke ny tid igjen før på torsdag. Det er mulig å booke 6 dager frem i tid.
  • Er det ledige tagger samme dag man ønsker å spille, gjelder ikke karantenereglene. Send oss en mail på golf@telenor.com og oppgi hvor mange tagger og hvilken bane og deretter reserver spill i golfbox.
  • Du kan booke inntil 2 tagger pr booking som gjør at du kan ha med deg en ledsager.
  • Skal man ikke bruke reserverte tagger, så skal du alltid avbestille i vår bookingløsning og avbestille taggene i golfbox slik at andre som eventuelt står på venteliste får mulighet til å bruke disse.
  • Mislighold av regler kan medføre til utestengelse  av booking i en periode

 

Trening rangeballer på Ballerud:

Denne ordningen videreføres.

Ballkortet hentes i proshopen. 1 klipp gir 40 baller og vi har satt en begrensning på 2 klipp 80 baller i uken pr medlem. Husk å sende mail til golf@telenor.com på når du brukte ballkortet og hvor mange klipp.

 

Klubbmesterskap:

Foreløpig er det planlagt gjennomføring på Bærum GK, mandag 7. juni med løpende start kl 12.

Hold av dato og tid i kalenderen. Mer info og påmelding kommer senere.

 

Telemesterskap:

Vi gjør et nytt forsøk på å arrangere TM i år da vi måtte avlyse i 2020. Det er ikke besluttet tid, sted eller dato, men vi ser for oss i månedsskifte august/september.

NM Bedriftsgolf:

Golfgruppa på Fornebu stilte med 6 personer til singelturneringen og 3 lag til lagturneringen i 2020. Vi tok både 1. plassen og 2. plassen i lagturneringen og håper å kunne forsvare dette i år.

Mer info og eventuelt påmelding kommer senere.

 

Hvordan velger vi baner for spill?

Styret i Golfgruppen inngår avtaler for hver sesong. Vi har et budsjett vi må forholde oss til og dette budsjettet begrenser også hvilke baner vi kan inngå avtale med. Vårt mål og ønske er at vi har 4 tagger hver dag uten begrensning gjennom hele sesongen. Innhenting av tilbud fra banene starter i begynnelsen av året. Etter at norsk golf fikk en boom i fjor, har vi sett en markant økning i priser for 2021. Vi ser også at flere baner nå velger å ikke tilby 4 tagger pr dag og heller tilbyr greenfee pakker. Dette blir vanskelig for oss å administrere og det kan føre til at vi ikke kan spille mer på banen i midten eller i slutten av sesongen avhengig av hvor mye taggene blir brukt.

Her er en kort vurdering av banene for 2021.

Bærum:

Det enkleste valget for oss basert på pris og nærhet til Fornebu. Vi er veldig fornøyde med Bærum og vi ser at banen blir mye brukt av våre medlemmer.

Hauger:

Ny bane for oss i Golfgruppa. Litt ulempe er at den er et stykke fra Fornebu. Men tilbakemeldinger fra våre medlemmer er at flere ønsker seg en bane øst eller nord for Oslo. I og med at vi må belage oss på hjemmekontor i 2021 og i tillegg til at mange bor i dette området, falt valget på Hauger. I tillegg var Hauger konkurransedyktig på pris.

Haga:

Dette er en bane vi hatt tidligere. Haga ble vurdert, men basert på kriteriene over, falt valget på Hauger.

Holtsmark:

Vi hadde avtale med Holtsmark i 2020. Vilkårene for 2021 endret seg betraktelig og falt dessverre utenfor våre budsjettrammer som gjorde at den ikke ble vurdert som aktuell.

Asker:

Også en bane vi har hatt tidligere. Vilkårene her er de samme som Holtsmark og ble ikke vurdert som aktuell.

Oppegård:

Tilbyr ikke tagg-ordning og derfor ikke aktuell.

Miklagard:

Tilbyr ikke tagg-ordning og derfor ikke aktuell.

Drøbak:

Ikke innenfor vår budsjettramme og ble ikke vurderts om aktuell.

Tyrifjorden:

Besvarte aldri på vår henvendelse …

 

Vi håper dere blir fornøyde med de 2 banene vi har valgt og de aktivitetene vi har i Golfgruppen.

Gleder oss til å starte golfsesongen 2021 og håper vi sees på golfbanen 😊


Ved spørsmål, send mail til golf@telenor.com


Mvh

Styret i Telenor B.I.L. GolfgruppaKommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.