Hauger åpner lørdag 24. april kl 11:00!

Postet av Golf den 20. Apr 2021

Da kan vi melde om at Hauger åpner banen lørdag 24. april kl 11:00.


Vennligst se info fra Hauger angående åpning:

https://hauger-golfklubb.no/nyheter/klubben/banen-apner-lordag-24-april-kl-1100


Minner om våre booking regler og hvordan man booker i vår løsning og i golfbox:

Booking av tagger:

Det skal alltid reserveres tagger i vår bookingløsning på https://tnbil.com/golf.php først. Du vil motta en bekreftelse, eventuelt at du står på venteliste. I mailen står det brukernavn og passord som du skal benytte for å booke starttid på den aktuelle banen. Dere skal kun benytte disse når dere booker starttid og ikke deres egne innlogginger i golfbox. Vi fikk flere tilbakemeldinger fra golfklubbene på enten no-show eller spillerens egne golfbox nr ble slettet rett før starttid. Det er ingen garanti for at banen er ledig på ønsket tidspunkt selv om du har reservert tagg i vår løsning

Regler for booking:

  • Det er 2 dagers karantene mellom hver booking. Det betyr at hvis man booker for eksempel mandag på Hauger, vil det ikke være mulig å booke ny tid igjen før på torsdag. Det er mulig å booke 6 dager frem i tid.
  • Er det ledige tagger samme dag man ønsker å spille, gjelder ikke karantenereglene. Send oss en mail på golf@telenor.com og oppgi hvor mange tagger og hvilken bane og deretter reserver spill i golfbox.
  • Du kan booke inntil 2 tagger pr booking som gjør at du kan ha med deg en ledsager.
  • Skal man ikke bruke reserverte tagger, så skal du alltid avbestille i vår bookingløsning og avbestille taggene i golfbox slik at andre som eventuelt står på venteliste får mulighet til å bruke disse.
  • Mislighold av regler kan medføre til utestengelse av booking i en periodeKommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.