Golfsesongen 2023

Postet av Golf den 4. Mai 2023

Kjære golfer!

 

Golfsesongen er like rundt hjørnet og forhåpentligvis så vil banene her på Østlandet snart åpne.

Forhandlingene for årets sesong har vært krevende. Færre og færre baner tilbyr ubegrenset tagger gjennom sesongen. Vi budsjetterte med økt baneleie for 2023 sesongen, men vi har allikevel gått over det som er budsjettert.

Dette er mest sannsynlig siste sesongen hvor vi har dette tilbudet som vi kjenner det. Hvordan det blir neste år, gjenstår å se…

Uansett så har vi fått til en avtale med Bærum GK og Hauger GK som vi har hatt noen år nå.

 

Bærum GK: https://bmgk.no/

Avtalen er lik som tidligere. 4 tagger hver dag. Bestilling av starttid 6 dager i forveien.

Rangeballer: Tilbud på rageballer kommer senere

Vi informer når banen åpner.

 

Hauger GK: https://hauger-golfklubb.no/

Avtalen er nesten lik som i fjor. 4 tagger hver dag. Bestilling av starttid 7 dager i forveien

Den store endringen i år på Hauger er at vi har en begrensning på antall runder i løpet av sesongen. Vi tror vi har kjøpt nok, men det kan hende vi må gjøre noen begrensninger i slutten av sesongen hvis vi ser at vi har brukt mer enn det som er beregnet. Vi vil følge ekstra nøye med på No Show på Hauger da vi har denne begrensningen. I fjor hadde vi 10% No Show på Hauger. Det er ikke akseptabelt. Ved No Show i år, vil vi sperre medlemmets tilgang for booking i en periode.

Leie av golfbil til medlemspris

Ingen ballkort ordning i år, dessverre.

Vi informer når banen åpner.

 

Booking av tagger:

Det skal alltid reserveres tagger i vår bookingløsning på https://tnbil.com/golf.php først. Du vil motta en bekreftelse, eventuelt at du står på venteliste. I e-posten står det brukernavn og passord som du skal benytte for å booke starttid på den aktuelle banen. Dere skal kun benytte disse når dere booker starttid og ikke deres egne innlogginger i golfbox. Det er ingen garanti for at banen er ledig på ønsket tidspunkt selv om du har reservert tagg i vår løsning.

 

Regler for booking:

 

Det er 2 dagers karantene mellom hver booking. Det betyr at hvis man booker for eksempel mandag på Hauger, vil det ikke være mulig å booke ny tid igjen før på torsdag. Det er mulig å booke 7 dager frem i tid.

Er det ledige tagger samme dag man ønsker å spille, gjelder ikke karantenereglene. Send oss en mail på golf@telenor.no og oppgi hvor mange tagger og hvilken bane og deretter reserver spill i golfbox.

Du kan booke inntil 2 tagger pr booking som gjør at du kan ha med deg en ledsager. Det forutsetter at du er med selv. Det er da altså ikke lov å booke 2 tagger og sende 2 venner, familiemedlemmer eller lignende.

Skal man ikke bruke reserverte tagger, så skal du alltid avbestille i vår bookingløsning og avbestille taggene i golfbox slik at andre som eventuelt står på venteliste får mulighet til å bruke disse.

Mislighold av regler kan medføre til utestengelse av booking i en periode

 

 

Trening rangeballer på Ballerud:

Denne ordningen videreføres.

Ballkortet hentes i proshopen. 1 klipp gir ca 40 baller og vi har satt en begrensning på 2 klipp ca 80 baller i uken pr medlem. Husk å sende e-post til golf@telenor.no på når du brukte ballkortet og hvor mange klipp.

Dette tilbudet gjelder fra mandag 8. mai.

 

Klubbmesterskap:

Bærum GK, torsdag 8. juni med løpende start kl 12.

Hold av dato og tid i kalenderen. Mer info og påmelding kommer senere.


Telemesterskap:

Vestfold GK, fredag 1. september og lørdag 2. september.

Hold av dato og tid i kalenderen. Mer info og påmelding kommer senere.

 

Gleder oss til å starte golfsesongen 2023 og håper vi sees på golfbanen 😊


Ved spørsmål, send e-post til golf@telenor.no

  

Mvh

Styret i Telenor B.I.L. Golfgruppa
2 Kommentarer

Kommentarer

 • Bård Flatin

  Jeg ringte proshop på Bærum og de hjalp meg med tiden. Restriksjon på maks 6 bestilte tider gjelder for medlemmer, men ikke oss. Problemet er at systemet skjønner ikke dette, men legger man inn eget navn så kan man ringe proshop for justering til tag.

  31 mai 2023
 • Cam Oai Quach

  Takk for hyggelig tilbakemelding Andreas!

  05 mai 2023
 • Andreas Urbye

  Helt topp! Tusen takk for det gode arbeidet dere gjør med gruppen :)

  05 mai 2023

Logg inn for å skrive en kommentar.