Presisering booking av tagger

Postet av Golf den 9. Jun 2024

Etter oppfordring fra både Bærum GK og Asker GK, ønsker vi å presisere hvordan tagger og starttid skal bookes.


Booking av tagger:

Det skal alltid reserveres tagger i vår bookingløsning på https://tnbil.com/golf.php først. Du vil motta en bekreftelse, eventuelt at du står på venteliste. I e-posten står det brukernavn og passord som du skal benytte for å booke starttid på den aktuelle banen. Dere skal kun benytte disse når dere booker starttid og ikke deres egne innlogginger i golfbox. Det er ingen garanti for at banen er ledig på ønsket tidspunkt selv om du har reservert tagg i vår løsning. Det er en begrensning på 4 booking samtidig pr tag. Hvis denne melding dukker opp i Golfbox, reserver starttid med ditt eget Golfbox nummer og prøv igjen senere. Hverken Asker og Bærum aksepterer ikke at vi ringer inn og booker starttid utover denne begrensningen.

Regler for booking:

Det er 2 dagers karantene mellom hver booking. Det betyr at hvis man booker for eksempel mandag på Asker, vil det ikke være mulig å booke ny tid igjen før på torsdag. Det er mulig å booke 7 dager frem i tid.

Er det ledige tagger samme dag man ønsker å spille, gjelder ikke karantenereglene. Send oss en mail på golf@telenor.no og oppgi hvor mange tagger og hvilken bane og deretter reserver spill i golfbox.

Du kan booke inntil 2 tagger pr booking som gjør at du kan ha med deg en ledsager. Det forutsetter at du er med selv. Det er da altså ikke lov å booke 2 tagger og sende 2 venner, familiemedlemmer eller lignende.

Skal man ikke bruke reserverte tagger, så skal du alltid avbestille i vår bookingløsning og avbestille taggene i golfbox slik at andre som eventuelt står på venteliste får mulighet til å bruke disse.

Ved registrering:

Asker GK og Bærum GK kan be om at du viser ansattkort eller legitimasjon ved registrering. Dette er for å hindre at våre tagger blir misbrukt. Hvis du ikke kan fremvise ansattkort eller legitimasjon, kan du bli nektet spill. 


Mislighold av regler kan medføre til utestengelse av booking i en periode.

Ta kontakt ved spørsmål, golf@telenor.no


Mvh

Styret i Telenor B.I.L. Golfgruppa


1 Kommentar

Kommentarer

  • Kristian Høystad

    Opplever problemer med å booke bane hvis noen andre har booket 4 tagger frem i tid. Eksempelvis hvis det er booket 4 tagger til helga på Bærum så får man feilmelding når man forsøker å booke på onsdag. Er dette riktig eller er det en feil i GolfBox?

    Også et spørsmål om karantenetid. Hvis jeg har karantene, men ønsker å booke samme dag som en tagg er ledig, er dette mulig? Eller gjelder kun fritaksregelen om du ikke allerede har karantene?

    10 juni 2024

Logg inn for å skrive en kommentar.